Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

perjantai 13. tammikuuta 2012

Mitä tänään syötäisiin?

Blogitekstien nimeäminen on joskus vaikeaa. Voitte tuosta yllä oleavasta varmaan itsekin arvata, että tällä kertaa se oli todella vaikeaa. Mutta leikkisä viittaus erääseen inhokki tv-sarjaan viikonlopun penkkiurheilusta puhuttaessa tuntui nyt vaan jotenkin vähemmän huonolta kuin muut mielessä olleet vaihtoehdot.


Vaimoni aloitteesta viikonlopun penkkiurheiluun tuli perjantai-illalle lisäys, sillä hän ehdotti jotain jääkiekkopeliä viikonlopun avaukseksi. TPS - Jokerit osuu valitettavasti lauantaille ja päällekkäin lentopallo-ottelun kanssa, mutta onneksi perjantaina löytyy Kupittaalta TuTo - SaPKo. Sarjataulukon perusteella ainakin tiedossa lienee tärkeä ja tasainen kamppailu. En ole kovin paljon Mestis-kiekkoa tällä kaudella seurannut, joten avoimin mielin lähdetään katsomaan millaisella porukalla SaPKo on liikenteessä. TuTon pelissäkin olen ollut vain kertaalleen aiemmin tällä kaudella, joten eipä se kotijoukkuekaan turhan hyvin hallussa ennakkoon ole..


Tepsi ja Jokerit ovat koittaneet nostaa mieliin "vanhoja kunnon aikoja" ja seurojen pitkää viha-rakkaus -suhdetta lauantain kohtaamisen alla. Minusta tämä on erittäin hyvä idea. Facebookin mukaan HK Areenalle olisi tulossa 1000 Jokereiden kannattajaa, joten aikamoinen huutomyrsky voi olla luvassa. Kyllä hienolta tuo helsinkiläisfanien kannustus tässäkin videossa:



Lauantaina ohjelmassa on siis tuo lentopallon Mestaruusliigan kamppailu Loimu - Sun Volley Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa. Sunnuntaina on tarkoitus, jos säät vain suinkin sallivat, käydä itse vähän ulkoilemassa ja kuntoilemassa, mutta jos vain suinkin ehtii, niin myös futsalin ykkösdivarin kamppailu ÅIFK - U.S. Skädäm on tarkoitus ottaa ohjelmistoon. Mistäköhän ihmeestä tuo vierasjoukkueen nimi on peräisin.

Veikkausrivini viikonlopun matseihini:
TuTo - SaPKo          X
Loimu - Sun Volley    1
ÅIFK - US Skädäm    1



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti