Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

torstai 8. joulukuuta 2011

Paluu linjoille

No niin, pääsi hetkinen kulumaan sitten edellisen kirjoituksen. Nytkään ei oikeastaan ole asiaa tarjolla, vaan ilmoitan vain olemassaolostani. Edellisen kirjoituksen jälkeen kotikaupunkini on vaihtunut, mistä onkin aiheutunut tämä pieni päivityskatkos.

Posteljooni kantaa laskuja minulle nykyisin Turun sijasta Naantaliin. Muutto monien töiden ohessa on työllistänyt sen verran paljon, että en ole ehtinyt vielä perehtymään naantalilaiseen urheilutarjontaan ja turkulaisenkin urheilun seuranta on jäänyt hetkeksi vähemmälle. Kunhan tämä elämä tästä taas asettuu aloilleen, niin penkkisporttailu jatkuu ja ennakkoja ja raportteja on taas luvassa laaja-alaisesti eri lajeista.

Jos lauantai ilta olisi vapaa, niin menisin seuraamaan jääkiekon Suomi-sarjan ottelua VG-62 - RoKi tuohon parin sadan metrin päähän jäähallille, mutta valitettavasti olen samaan aikaan viettämässä Raision Loimun joulujuhlia Raisiossa.

Tämä elossaoloilmoitus päättyy tällä kertaa tähän, mutta uutta raporttia on tulossa maailmalle taas lähiaikoina. Ja laittakaahan vinkkejä tulemaan mielenkiintoisista naantalilaisistakin urheilutapahtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti