Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

lauantai 4. helmikuuta 2012

Huikea penkkisport viikonloppu: lentopallon paikkalliskamppailu - SM-painit - pressan vaalit - Super Bowl!

Tämä viikko on mennyt vahvasti lentopallon merkeissä, mutta viikonloppuna on tarkoitus saada ohjelmaan mahtumaan muutakin. Raision Loimu tarjosi keskiviikkona huikeaa urheiluviihdettä Kerttulan liikuntahallissa Muuramen Lentopallon kanssa. MuurLe vei tylysti kaksi ensimmäistä erää, mutta sitten lentopallo näytti lajin hienon puolen, eli rytmin totaalisen muuttumisen. Loimu sai parilla vaihdolla pelinsä kulkemaan ja kotijoukkueen pelin ryhtiliikkeen myötä myös tunnelma hallissa nousi kattoon asti. Viidennen erän kotivoiton jälkeen iloisia ja vapautuneita tuuletuksia nähtiin sekä kentällä että katsomoissa.


Tänään on edessä ennakko-odotusten mukaan vielä huikeampi lentopallo-ottelu Raisiossa, kun Loimun rakas paikallisvastustaja Hurrikaani-Loimaa saapuu Raisioon. Ottelussa on monia tekijöitä, jotka tekevät paikallismatsista vielä mielenkiintoisemman kuin aikaisemmat paikallismatsit ovat olleet: Hurrikaanin huikea alkukausi, Loimun vaikea alkukausi, Hurrikaanin ex-loimulaiset Jimmy Hernandez, Henri Rajala ja Ville Kakko, Hurrikaani ei ole koskaan voittanut Raisiossa, jne.


Sunnuntaina olisi tarjolla lentopalloa Sastamalassa, kun Loimu matkustaa VaLePan vieraaksi. Saattaa kuitenkin olla että tie ei vie sinne, vaan tyydyn penkkiurheilemaan kotikulmilla. Caribia Areenalla on tarjolla kreikkalais-roomalaisen painin SM-kisat. Tämän tason painikekkereitä ei ole nähty Turussa 21 vuoteen! SM-mitalien lisäksi Caribiassa taistellaan myös mahdollisista Olympiakarsintapaikoista ja EM-kisalipuista. Painista en paljoakaan ymmärrä, mutta mielenkiintoista on mennä aistimaan tapahtuman tunnelmaa. Lippuja on kuulemma myyty ennakkoon todella hyvin, joten yleisöäkin taitaa paikalla olla sankoin joukoin. Saa nähdä onko meininki Caribialla tällaista:


Sunnuntaina illalla on tiedossa kaksikin eri kisastudiota. Ensin jännitetään tuleeko Suomen seuraavaksi presidentiksi Sauli Niinistö vai Pekka Haavisto. Tuon studion jälkeen alkaakin virittäytyminen seuraamaan valtaisiaa mediatapahtumaa valtameren toiselta puolelta. On taas se ilta, kun amerikkalaisen jalkapallon Super Bowl -tapahtuma valtaa televisioruudut ympäri maailman. Minä seuraan Suber Bowlin jo perinteeksi muodostuneen tavan mukaan kavereiden kanssa. Lähes koko yö siinä menee, mutta on se sen arvoista. Super Bowlia voi seurata myös kotisohvalta, sillä Nelonen Pro on avoinna kaikile tämän juhlaviikonlopun ajan.

3 kommenttia:

  1. Kyllä mulla oli vahvempi viikonlopun paletti: Talviklassikko UrhoTV:n lämmössä, sulkkiksen SM-finut, mp-messut ja agilityä. Tosin prätkäily on urheilua yhtä paljon kuin Haavisto prseidentti.. Iltapalaa afrikan jaliskisojen parissa.

    VastaaPoista
  2. Talviklassikko ja sulkis olisivat toimineet, mutta prätkämessut ja agility olisivat ehkä olleet meikäläiselle liian kovia paloja purtavaksi..

    VastaaPoista
  3. Suosittelen agsaa. Siinä näkee aika erilaisia ja koomisiakin hahmoja niin ohjattavana kuin ohjaajanakin.

    Tänä sunnuntaina yritän uudestaan naisfutsalin pariin; Otaniemessä SM-finaalit. Sieltä palaudutaan Korsossa liigalenen parissa.

    VastaaPoista