Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

tiistai 22. marraskuuta 2011

Suomi hakee Olympiapaikkaa ja Yle näyttää pelit!

Suomen lentopallomaajoukkue on startannut tänään kiviselle tielle, jonka päässä kimaltelee palkintona paikka Lontoon Olympialaisiin. Euroopan kovan tason takia karsintasysteemi on todella raaka, mutta Suomella on realistiset mahdollisuudet saavuttaa paikka Olympialaisiin, mikä olisi lajille, joukkueelle ja koko Suomelle todella kova juttu.

Yle näyttää Kroatian Osijekissa pelattavan karsintaturnauksen ottelut tällä viikolla nettisivujensa kautta livenä. Siirry Yle urheilun livelähetysten sivulle


Tältä sivulta voit tutustua Euroopan Olympiakarsinnan kivisen tien mutkiin tarkemmin.




7 kommenttia:

  1. Ensimmäinen kivi kierretty kompastumatta: Suomi - Hollanti 3-1

    VastaaPoista
  2. Toinen kivi kierretty kompastumatta: Kroatia - Suomi 0-3

    VastaaPoista
  3. Kolmas kivi kierretty kompastumatta. Portugali nurin välierässä 3-0.

    VastaaPoista
  4. Neljäs kivi kierretty kompastumatta. Esikarsinnan finaalissa Slovenia nurin 3-1 ja paikka toukokuun karsintaturnaukseen ansaittu!

    VastaaPoista
  5. Tulevan lepopäivän askelmerkit hahmottumassa: Vantaalla tsekataan futsalin cupfinuissa, onko naisten futsal ulkofutistakin huonompaa. Sitten laskemaan Kallioon, montako Loimufania löytyy.

    VastaaPoista
  6. Miltä näytti futsalit? Tuosta Kallion lentiskokemuksesta ei taida olla paljon positiivista sanottavaa ainakaan vierasjoukkueen osalta? Miten hyvin helsinkiläiset olivat löytäneet lentopallon?

    VastaaPoista
  7. Pakko myöntää että räntäinen Vantaan reissu ei houkutellut sinä kaamossunnuntaina. Kalliossa oli sensijaan ainesta uudeksi lentopallon mekaksi, jos vähän liiotellaan. Ottelupallossa yleisö oli jopa seisomassa, eikä vain lähteäkseen. Eikä viereiseltä baanalta ollut nähdäkseni eksynyt HIFKin jääpallofaneja. Kebabtauon jälkeen sulattelin vielä 2-sarjan kärkimatsin Kove2-Jankko parissa, jossa Kove2 esitti tasokasta mättöä.

    Huomisen "urheilu"ohjelmassa on futsalliigaa Caribialla, josta TYUS:n merkkihenkilöiden kanssa lentopalloa Educariumilla ja rockettirollia S-Osiksella. Tervetuloa! http://org.utu.fi/harrastus/tyus/kuvat/pikkujouluilmo_tyus_2011.jpg

    VastaaPoista