Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

maanantai 9. heinäkuuta 2012

Tykkää musta (ja lacrossen mainosvideoista)!


Koska nykyisin kaiken suosio mitataan tykkäysten määrällä, niin PenkkiSporttaajakin haluaa olla ajan hermoilla ja tykättävissä. Sen vuoksi olen jalkautunut viime viikonloppuna myös sosiaaliseen mediaan. Käykäähän tykkäämässä Facebook-sivustani sekä tilaamassa twiittini Twitterissä. Ja jos teilläkin on penkin ja urheilun mentävä aukko sydämessänne, niin kutsukaahan myös kavereitanne tykkäämään sivuista, niin saadaan penkiurheilun ilosanomaa levitettyä oikein porukalla. 

Facebookin ja Twitterin kautta on tarjolla ”pikku-uutisia”, joista en viitsi bloggauksia kirjoittaa sekä myös paljon tapahtumailmoituksia ja keskustelua sekä kaikkea muuta penkkiurheilun saralta.

Alkaneella viikolla on tarjolla jälleen monenlaista urheilua Turun seudulla seurattavaksi. Viikko käynnistyy jalkapallon merkeissä, sillä maanantaina on tarjolla Veritas Stadionilla perinteistä jalkapalloa, eli socceria, kun TPS saa vastaansa Hongan Espoosta. Urheilupuiston Yläkentällä sen sijaan potkitaan soikeampaa palloa kun Trojans saa vastaansa Butchersin. Myöhemmin viikolla on tarjolla mm. naisten Futisliigaa, yleisurheilun Tilastojapa Cupia sekä Kupittaalla torstaina käynnistyvät Lacrossen, eli haavipallon, nuorten MM-kisat.

Lacrossen suuntaan täytyy lähettää iso tykkäys, nostaa hattua ja vielä peukutankin omaperäisestä markkinoinnista. Vai mitä tuumitte alla olevista mainosvideoista? Käykäähän tutustumassa tähän lajiin 12.-21.7. Jos ette pääse paikanpäälle, niin voitte seurata matseja on myös nettistriimin kautta. Lisätietoja Turussa käytävistä MM-kisoista löytyy kisasivuilta.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti