Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Euro-huumaa Turussa(kin) Olympiaviikolla!


Suomalaiset joukkueet ovat pärjänneet euro-kentillä todella hyvin tällä kaudella. Tai ainakin paremmin kuin on totuttu, sillä yksikään joukkue ei ole vielä kompastunut ”kääpiömaiden” pikkuseuroihin. MyPa, KuPS ja JJK etenivät kaikki Eurooppaliigassa toiselle karsintakierrokselle, HJK aloitti Mestareidenliigan toisella karsintakierroksella komealla 7-0 kotivoitolla Islannin mestari Knattspyrnufélag Reykjavíkurista. Turun Inter venyi Eurooppaliigan toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa Hollannissa upeaan 1-1 tasapeliin todellista suurseura FC Twenteä vastaan. Kaikkien suomalaisseurojen otteluita voi seurata helposti livenä täältä. Ja eiköhän videostriimauksiakin löydy ilmaiseksi esim. täältä.

Interin ja Twenten toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan Turussa tulevana torstaina (Fb-event). Aion olla paikalla antamassa tukeni suomalaisten menestymiselle. Olisi todella kova temppu pistää Twente laulukuoroon. Ensimmäinen osaottelu osoitti että siihen on kaikki mahdollisuudet olemassa. Toivottavasti saan seurakseni paljon tuttuja ja tuntemattomia. Interin toimistolta tihkuneiden tietojen mukaan ennakkolipunmyynti sujuu mukavaa tahtia. Sekä minun että Jobin toiveissa on täysi Veritas Stadion – lue haastattelu.                     

Jos vain saan aikatauluihini sopimaan, niin aion nauttia Euro-matseista myös Helsingissä. Nämä pelit ovat sellaisia että niiden vuoksi kannattaa vähän reissatakin, joten aion olla paikanpäällä seuraavassa HJK:n kotipelissä. HJK saa islantialaiset pudotettuaan vastaansa suurseura Glasgow Celticsin. Skottien rakas paikallisvihollinen Rangers pudotettiin kolmosdivariin, joten Old Firmin (Glasgow’n derby) peruunnuttua Euro-pelit ovat heille suurinta herkkua muutamana seuraavana kautena.

Euro-ottelun ja DBTL:n lisäksi Turussa tapahtuu muutakin tällä viikolla, sillä mm. tiistaina on Kupittaalla tarjolla naisten Superpesiksen huipputärkeä kamppailu, jossa Turku-Pesis saa ”kuuden pisteen otteluun” vieraakseen Pesis-Junkkarit - lue otteluennakko.  Ja vilkkaan viikon huipentaa tietysti jokaisen penkkiurheilijan sykettä nostavien Olympialaisten käynnistyminen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti