Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäisenä ravattiin kohti lentisfinaaleita


Penkkisporttaaja on viettänyt melko rauhallista pääsiäisen aikaa. Urheilutarjonta on ollut kotikonnuilla hyvin rajallista, joten aikaa on tullut vietettyä enemmän perhepiirissä. Lenkkeilyn lisäksi pääsiäispyhien ainoaksi ”urheilusuoritukseksi” jäi Pitkäperjantain Pääsiäisravit Turun Metsämäessä.

En ole Turun Sanomien tilaaja, joten minulla ei olisi mitään käsitystä ravitapahtumista ilman Facebookia. Olen valmistellut tänne blogiini urheilumarkkinointia käsittelevää juttua, jossa käsittelen myös tätä asiaa. Facebook ohajaa nykyisin elämääni aika paljon nimenomaan erilaisten tapahtumien osalta. Saan sitä kautta tietoa monista erilaisista tapahtumista, joista innostun kuin hullu puurosta.

Tällä kertaa sain houkuteltua raveihin mukaani hyviä ystäviäni. Monet heistä olivat raveissa ensimmäistä kertaa ja kaikki tuntuivat viihtyvän Metsämäen hyvissä puitteissa hyvin. Puitteethan Turussa ovat mitä mainioimmat ja heppojen seuraamisen saa mukavasti lisäjännitystä vedonlyönnillä. Itse pelasin tällä kertaa 27,50 euroa ja voitin 23,50 euroa, joten tappiolle jäin vähän. Veikkaustaidoillani, tai -tuurillani, ei siis ihan vielä voi siirtyä vapaaherraksi. Kimppaan veikatun Toto4:n olisimme saaneet oikein, jos ei lähdössä 6 olisi tullut yllätysvoittajaa, jota ilmeisesti monikaan ei osannut veikata kärkisijoille. No, ehkä se olisikin väärin jos meidän tietämyksellä pääsisi isompiin voittoihin käsiksi.

Tulevat viikot eivät vaikuta olevan urheilullisesti mitenkään järin aktiivisia, mutta lentopallon Mestaruusliigan finaaleita on sentään tarjolla. Finaalien pelipaikoista syntyi melkoinen hälinä ennen finaalien alkua, vaikka sarjaan ilmoittautumisesta alkaen on ollut selvää, että alle 1500 istuinta sisältävissä halleissa ei finaaleita saa pelata. Markkinoinnillisesti tämä hälinä on tehnyt finaaleille hyvää, sillä tuskin ilman sitä finaaleista olisi näin paljon kirjoiteltu ennakkoon. Hurrikaani tulee pelaamaan kotiottelunsa Salohallissa. Loimaalaisille tämä on hyvä mahdollisuus kartuttaa kassaa, sillä Turun seudulla on paljon penkkiurheilijoita vailla kevätohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti