Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

perjantai 23. elokuuta 2013

Paraisilla tarjolla uusia urheilukokemuksia la 24.8. - ROLLER DERBY

Yksi blogini perusajatuksista on tutustua myös uusiin ja pieniin lajeihin. Olen tehnyt mielenkiintoisia vierailuja esim. rugbyn, aussifutiksen, box lacrossen, ravien, ringeten ja vesipallon katsomoihin. Nyt lauantaina olisi mahdollisuus kirjata uusi nimi seurattujen urheilulajien listaan, mutta valitettavasti en pääse itse paikalle, koska olen vielä lomareissulla kaukana pohjoisessa.

Rohkaisen kuitenkin kynnelle kykenevien suuntaavan lauantaina 24.8. Paraisille. Enkä laittaisi pahakseni, jos joku raportoisi tapahtumasta omassa blogissaan tai sähköpostitse minulle. Paraisilla nähdään lauantaina roller derbyn Suomen CupinVI -turnaus. Matsit alkavat klo 17 ja 19 ja pelipaikkana on Paraisten urheilu- ja nuortentalo. Vai voikohan tässä yhteydessä puhua pelipaikasta?

Kuva: Wikipedia
Kuulostaako roller derby täysin vieraalta? Niin minustakin. Olen lukenut siitä joitain kuukausia sitten lehdestä yhden artikkelin. Ja lisäksi se on tuttu joistain leffoista, kuten esim. Roller derby -tytöt taklaa tykimmin. Tämä leffakaan tosin ei ole tuttu minulle. Ei ole mikään ihme että naisten harrastama laji kuulostaa vieraalta, sillä tämä lauantain tapahtuma on ensimmäinen ikinä Turun seudulla. Sen lisäksi Suomi on ensimmäinen maa Euroopassa, jossa pelataan roller derbyn kansallista mestaruusliigaa. Seitsemän turnausta käsittävässä sarjassa mestaruustitteliä jahtaa kuusi joukkuetta.

Lähtekäähän ihmeessä tutustumaan lajiin ja hankkimaan täysin uusia kokemuksia. Infoa turnauksesta ja sarjatilanteesta löytyy täältä ja yleistietoa lajista täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti