Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

lauantai 25. toukokuuta 2013

Vielä ehtii: Legendan muistonäyttely Raisiossa

Kuten aiemmin kerroin, niin Raision kirjastoon on rakennettu ratamoottoripyöräilijä Jarno Saarisen muistonäyttely touko-kesäkuun ajaksi (lue aiempi kirjoitukseni). Näyttelyn avajaisissa Saarisen elämänkerran kirjoittaneen Arto Terosen esitelmä tästä legendasta houkutteli jopa yli 200 kuulijaa paikalle.
 
 
 
 
Suosittelen kaikille urheilun ystäville käyntiä ilmaisessa näyttelyssä, jossa on kaikenlaista katsottavaa, kuten kilpapyöriä, palkintoja, artikkeleita, kuvia, yms. Vaikka näyttely on auki kesäkuun loppuun, kannattaa siellä käydä ennen 7.6. (muistaakseni se oli tämä päivä, kesäkuun alkupuolella joka tapauksessa), jolloin kilpapyörät lähtevät näytösajoihin muistaakseni Kuopioon ja sen jälkeen Keski-Eurooppaan johonkin näyttelyyn.
 
 
Itse kävin näyttelyssä vähän aikaa sitten ja hankin samalla 20 eurolla itselleni Saarisen maailmanmestaruudesta kertovan t-paidan. Monenlaisia muitakin legendatuotteita oli ostettavissa kirjaston yhteispalvelupisteestä.
 
 
Katso myös:
 
Ylen dokumentti Jarno Saarisesta   > >  >
 
Raision kirjaston info-sivu näyttelystä  >  > >
 
Raision kirjaston karttalinkki  > >  >


1 kommentti:

  1. Näyttely on saanut lisäaikaa: http://www.rannikkoseutu.fi/Kulttuuri/1194823430753/artikkeli/jarno+saarisen+nayttelylle+jatkoaika.html

    VastaaPoista