Tapahtuu PenkkiSportin Facebook-sivulla

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Urheilun palkitsemisgaaloja tulossa

Vuosi 2012 lähenee loppuuaan kovaa vauhtia. Urheilun saralla tämä tarkoittaa tietysti myös jo perinteisten palkintogaalojen lähestymistä.


Koko Suomen urheiluväen yhteinen juhla Suomen Urheilugaala järjestetään jälleen Hartwall Areenan upeissa puitteissa 16.1.2012 Olin itse viime vuonna ensimmäisen kerran mukana Urheilugaalassa ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille urheilusta kiinnostuneille. Kirjoitin aiemmin urheilukulttuurista ja sen rakentamisesta ja minusta tämä gaala on erinomainen tapahtuma tästäkin näkökulmasta. On hienoa nähdä sekä urheilijat että penkkiurheilijat yhdessä juhlimassa hienoissa vaatteissaan. Lisätietoa tapahtumasta ja lipunmyynnistä löytyy Urheilugaalan kotisivultajossa kannattaa vierailla lukemassa lisää. 


Tuolla sivuilla voi myös antaa äänensä "Sykähdyttävin urheiluhetki 2011" -alkukarsinnassa. Tuosta äänestyksestä tuli juuri vähän aikaa sitten mainos telkkarista, jossa ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen kehui että hänen mielestään hänen suorituksistaan sykähdyttävin oli voitto "kaikkien miesten suosikkilajissa, eli naisten takaa-ajossa". Hymystä päätellen Kaisa tiesi että tuon voi ajatella kaksimielisestikin, mutta tajusikohan hän miten paljon kaksimielisesti? Niitäkin tapoja on meinaan vielä kaksi, vähän kiltimpi ja melko tuhma. :)


Lounais-Suomessa oma gaala


Valtakunnallisen gaalan lisäksi Suomessa järjestetään myös pienempiä alueellisia palkitsemistilaisuuksia. Lounais-Suomessa palkitsemisgaala järjestetään Silja Europalla risteillen 28.-29.1.2012.


Lounais-Suomen Urheilugaalastakin löytyy lisätietoa tapahtuman kotisivuilta. Sieltä löytyy ohjeet myös risteilylle osallistumiseen sekä "vuoden nuori urheilija" -äänestys. Risteilyllä järjestetään myös mielenkiintoinen urheiluseminaari, jossa puhujina ovat mm. Huippu-urheilun muutostyöryhmän puheenjohtaja Jukka Pekkala ja olympiamitalisti Sanna Sten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti